לחמניות פסטו

קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
  2. משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
  4. מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  5. מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
  6. מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות