טארט שוקולד וקוקוס כשר לפסח

מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 22 ס"מ

טארט

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
  2. בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
  3. מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
  4. בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
  5. מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
  6. מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  7. מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (11)

להגיב על נופר לבטל

Avatar

    Avatar
    נופר

    איך אפשר לעשות את העוגה פרווה ?

      Avatar
      קרין גורן

      היי נופר, פשוט להשתמש בתחליפים שאוהבים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות