רותם ליברזון מתארחת ומכינה: עוגת שוקולד הפוכה ללא גלוטן

רותם ליברזון משדרגת לנו את אוסף מתכוני עוגות השוקולד ומוסיפה לו עוגה עשירה ומפנקת בתוספת אגוזי לוז משובחים. והבונוס? מדובר בעוגה ללא גלוטן כלל
רותם ליברזון משדרגת לנו את אוסף מתכוני עוגות השוקולד ומוסיפה לו עוגה עשירה ומפנקת בתוספת אגוזי לוז משובחים. והבונוס? מדובר בעוגה ללא גלוטן כלל
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים את התנור לחום של 175 מעלות טורבו ומשמנים היטבה את התבנית.
  2. ממיסים בבאן מרי או במיקרו את השוקולד והחמאה עד שהופכים לתערובת הומוגנית ומצננים.
  3. מקציפים במיקסר את החלבונים עם סוכר עד שנוצר קצף יציב.
  4. את החלמונים מערבבים במקצפת ידנית כשלוש דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לעיסה אחידה.
  6. מקפלים פנימה בעדינות ובשני סבבים את החלבונים המוקצפים והאגוזים ומוזגים לתבנית.
  7. מכניסים תנור ואופים 35-40 דקות. מצננים ומכניסים למקרר לשלוש שעות.
  8. להגשה: הופכים את העוגה על צלחת הגשה (כך שהחלק הפחות יפה מונח למטה) ולמעלה העוגה חלקה ויפה. מאבקים היטב באבקת סוכר ופורסים לפרוסות עם סכין חדה טבולה במים חמים. זורים אבקת סוכר ומגישים.

    מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

    הכי מוצלחת שיש! עוגת שוקולד יומולדת שילדים אוהבים

    אוהבים שוקולד? עוגת שמרים דאבל שוקולד שוקולדית בטירוף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    Rafael Branch

    לא מוזכר הקמח שקדים/אגוזי לוז בהוראות הכנה 🙂 טוב שהוספתם סרטון. אפיתי עם קמח שקדים (כי זה מה שהיה) ויצא אמא׳לה.

      Foody team
      Foody team

      תודה ששמת לב – עדכנתי את המתכון. שמחה שאהבת 🙂

    Avatar
    שרון

    לא מבינה למה לא רואים את התגובות.. בסרטון נאמרות כמויות אחרות לגמריי ממה שכתוב במתכון… לא ברור

      Foody team
      Foody team

      עדכנתי את המתכון – תודה על ההערה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody