
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
אופן הכנה
- שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
- מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
- מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
- מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.
תגובות (8)
ממליצה בחום ובמתיקות!
איזה כיף, תודה! 🙂
מתכון מהיר, קליל, זול והעיקר טעייייייייייים ברמות!!! יאמיייייי
שמחים שנהנית ממנו! 🙂
מתכון פצצה! מש טעים
אשמח לדעת כמה זמן אפשר להכין מראש והאם ניתן לאחסן בקירור
ניתן להכין עד יומיים מראש ולאחסן בקירור. לחמם קלות לפני ההגשה
ואוווווו מושלם תודה קרין גורן