קרפ שוקולד במחבת פטנט

קרפ שוקולד במחבת פטנט זה בלינצ'ס דקים ושחומים, כמו קרפים צרפתיים מפורסמים, עם מלית שוקולד שמורחים ומקפלים תוך כדי הכנת הקרפים
קרפ שוקולד במחבת פטנט זה בלינצ'ס דקים ושחומים, כמו קרפים צרפתיים מפורסמים, עם מלית שוקולד שמורחים ומקפלים תוך כדי הכנת הקרפים
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
  2. מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
  3. מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
  4. מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    שרי רובינשטיין

    אין לי חמאה, אפשר משהו אחר במקום?

      Avatar
      קרין גורן

      כל תחליף חמאה שאוהבים 🙂

      Foody team
      Foody team

      לא, אפשר כל תרסיס שמן

    Avatar
    הדסה

    ואוווווו מושלם תודה קרין גורן

הצג עוד

קטגוריות