קרפ שוקולד במחבת פטנט

קרפ שוקולד במחבת פטנט זה בלינצ'ס דקים ושחומים, כמו קרפים צרפתיים מפורסמים, עם מלית שוקולד שמורחים ומקפלים תוך כדי הכנת הקרפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
  2. מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
  3. מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
  4. מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף, תודה! 🙂

    Avatar
    שירה

    מתכון מהיר, קליל, זול והעיקר טעייייייייייים ברמות!!! יאמיייייי

      Avatar
      Foody Foody

      שמחים שנהנית ממנו! 🙂

      Avatar
      שירה

      אשמח לדעת כמה זמן אפשר להכין מראש והאם ניתן לאחסן בקירור

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להכין עד יומיים מראש ולאחסן בקירור. לחמם קלות לפני ההגשה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody