פנקייק בועות

פנקייק בועות הוא פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
פנקייק בועות הוא פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

פנקייקים מקסימים שמכינים במחבת מיוחדת (עם שקעי- כדורים קטנים), במילוי ממרח שוקולד-אגוזים, בננה ושערות חלבה. מאותה בלילה אפשר להכין גם פנקייקים עגולים רגילים או פנקייקים אחרים בצורות (למשל, במחבת פרצופים).

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייקים


אופן הכנה

  1. בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  2. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
  3. מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
  5. הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
  6. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות