קרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרפ ביתי מושלם במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (12)

    Avatar
    shani

    אפשר להחליף את החלב בחלב סויה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר

      Avatar
      ורד

      היי אפשר להמיר בחלב קוקוס?תודה

      Avatar
      Foody Foody

      כן 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לטרוף היטב עם מטרפה ידנית עד שאין גושים

    Avatar
    נעמה

    איזה שוקולדים אפשר להישתמש חוץ משוקולד נוטלה

      Foody team
      Foody team

      כל ממרח שוקולד שאת רואה לנכון 🙂

    Avatar
    Arava Testa

    אפשר לעשות את המתכון פרווה?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש במיץ תפוזים או במים במקום חלב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody