קרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרפ ביתי מושלם במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (62)

Avatar

    Avatar
    שירה

    היי, האם אפשר להחליף את החלב במים בשביל שיהיה פרווה?

      Foody team
      Foody team

      היי, כן זה אפשרי. אפשר להחליף גם במית תפוזים או חלב צמחי (שקדים או סויה). בהצלחה!

    Avatar
    אסתר

    אפשר להישתמש בשמן קנולה רגיל במקום התרסיס?

      Foody team
      Foody team

      היי, כן זה אפשרי (מעט שמן). בהצלחה!

      Foody team
      Foody team

      זה אפשרי עם מים אך התוצאה תהיה פחות עשירה בטעם ובמרקם. אפשר גם להמיר בחלב צמחי (שקדים, סויה וכו’). בהצלחה!

    Avatar
    אסתר

    היי! אפשר להחליף את השמן בשמן לא התזה אלא שמן קנולה רגיל?

      Foody team
      Foody team

      היי, כן. זה אפשרי. בהצלחה(:

    Avatar
    חני

    הי, האם ניתן להכין מראש את הבלילה ולשים במקרר עד ההכנה?

      Foody team
      Foody team

      היי, אפשר להכין את הבלילה 3-4 שעות מראש, לא יותר כי היא תתפרק. יש כמובן לערבב היטב לפני ההכנה. בהצלחה!

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף! כל הכבוד!

    Avatar
    יעל

    היי אמ איך אפשר לעשות את זה פרווה??

      Foody team
      Foody team

      אפשר להמיר את החלב בחלב צמחי (שקדים או סויה) או במקרה הפחות מומלץ במים. בהצלחה!

    Avatar
    שירלי

    יצא מעולה ! מתקבלים כ8 קרפים במחבת קרפים

      Foody team
      Foody team

      כל הכבוד!!!

    Avatar
    יעל אמסלם

    היי,חייב את המחבת המיוחד לקרפ או שאםשר כל מחבת?

      Foody team
      Foody team

      אפשר גם במחבת רגילה (קל ונוח יותר במחבת לקרפ). בהצלחה!

    Avatar
    ווי

    אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל?

      Foody team
      Foody team

      לא ניתן להשתמש בקמח תופח משום שקרפ אמור לצאת דקיק ושטוח (אין גם אבקת אפייה במתכון…) לכן יש להכין עם קמח רגיל. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody