קרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרפ ביתי מושלם במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody