קרין גורן אופה עוגיות מרנג זברה שוקולד

עוגיות מרנג לבנות ויפות עם פסים דקיקים של שוקולד זפירו שיוצרים מראה זברה משגע! עוגיות פריכות וקריספיות שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלהן
עוגיות מרנג לבנות ויפות עם פסים דקיקים של שוקולד זפירו שיוצרים מראה זברה משגע! עוגיות פריכות וקריספיות שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלהן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 110 מעלות.
  2. במיקסר מקציפים את החלבונים. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג לבן מבריק וקרמי.
  3. מורחים את המרנג על משטח ישר או גב של תבנית אפייה נקייה, עד לקבלת מלבן בעובי 1 ס”מ.

    עוגיות מרנג זברה שוקולד 5
    מורחים את הקצף על משטח ישר. צילום: שי נייבורג

  4. מניחים את השוקולד המריר בקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 20 שניות. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף.
  5. מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
  6. משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, על ידי כך שגוררים אותה לאט לאורך המרנג.
  7. מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה משומנת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
  9. אופים בתנור כ-3 שעות, עד לייבוש.
  10. מצננים ואורזים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות