קראנץ’ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה

קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה הוא מאפה שמרים עשיר, טעים, יפהפה ומרשים בצורת בורג עם מלית עשירה של פרג. הנה הדרך לעוגת פרג קלה ומרשימה. לאכול ולהתמכר!
קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה הוא מאפה שמרים עשיר, טעים, יפהפה ומרשים בצורת בורג עם מלית עשירה של פרג. הנה הדרך לעוגת פרג קלה ומרשימה. לאכול ולהתמכר!
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרית. מוסיפים ביצים, סוכר, חלב, תמצית וניל וקליפת לימון ומעבדים עד לקבלת בצק. מוסיפים מלח וחמאה ומעבדים 8 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק חלק ומבריק, ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במקרר למשך 4 שעות.
  2. מרכיבים את העוגה , מתפיחים ואופים: מחלקים את הבצק ל-5. מרדדים כל חלק למלבן בגודל 25X40 ס”מ. מורחים בחמישית ממלית פרג (כ-200 גרם מלית, בערך כוס). מגלגלים לרולדה, חותכים באמצע לקבלת 2 רצועות ארוכות, ומפתלים אותן לבורג. מניחים בתבנית אינגליש קייק וחוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית.
  3. מתפיחים עד שהבצק מגיע לדפנות. מברישים בביצה טרופה.
  4. אופים בחום של 170 מעלות למשך 25 דקות. מצננים.
  5. אם רוצים לקשט, מברישים את העוגה המוכנה בריבת משמש מדוללת במעט מים רותחים, ומפזרים פרג שלם (לא טחון) לקישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    אודל דן

    אפשר להשתמש במרגרינה במקום חמאה ומים במקום חלב??

      Foody team
      Foody team

      כן, אבל עדיף חלב צמחי במקום חלב

    Avatar
    הנדי מני

    המתכון מושלם מדהים אני מת עליך אני מכין את רוב המתכונים המהממים שלך תודה רבה

      Foody team
      Foody team

      תודה רבה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody