קינוח פררו ענק

קרין גורן ואור שפיץ מכינות עוגת שוקולד מושחתת במיוחד: עוגת מוס פררו רושה בציפוי מגנום. עוגת שוקולד רכה, עשירה במסקרפונה בציפוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים
קרין גורן ואור שפיץ מכינות עוגת שוקולד מושחתת במיוחד: עוגת מוס פררו רושה בציפוי מגנום. עוגת שוקולד רכה, עשירה במסקרפונה בציפוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המוס: בקערה קטנה משרים את הג’לטין עם המים, מערבבים ומניחים בצד עד שמתקבל מעין ג’לי.
  2. במחבת קטנה או קלחת על אש נמוכה ממיסים יחד את השוקולד ו-100 מ”ל בלבד מהשמנת. 
  3. מקציפים במיקסר מסקרפונה, סוכר ואבקת פודינג עד לקבלת מרקם חמאתי חלק לגמרי ללא גושי סוכר.
  4. מוסיפים את השמנת שנותרה בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לאיחוד מלא.
  5. מערבבים היטב את הג’לטין עם תערובת השוקולד.
  6. מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. מעבירים את התערובת המוכנה לתבנית ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
  8. מכינים את הציפוי: מעבירים לקערה את שוקולד החלב וחמאת הקקאו ומחממים בפולסים במיקרוגל (כלומר מחממים כ-15 שניות במיקרו ומערבבים, חוזרים על הפעולה 2-3 פעמים) עד שהעיסה נוזלית וחלקה.
  9. מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים לקערה ומערבבים היטב.
  10. מצפים את העוגה: מוציאים את עוגת המוס הקפואה מהתבנית וטובלים אותה בתערובת השוקולד הנוזלית.

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (33)

Avatar

    Avatar
    אביגיל

    אם יש לי תבנית אחת אני יכולה לשמור את שאר הבלילה במקרר ואחרי שיקפא הראשון לחלץ ולשים עוד נגלה בתבנית?!תודה!!

      Foody team
      Foody team

      לא. יש במסה ג’לטין, והוא מתייצב בקירור

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody