קינוח פררו ענק

קרין גורן ואור שפיץ מכינות עוגת שוקולד מושחתת במיוחד: עוגת מוס פררו רושה בציפוי מגנום. עוגת שוקולד רכה, עשירה במסקרפונה בציפוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגה

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את המוס: בקערה קטנה משרים את הג’לטין עם המים, מערבבים ומניחים בצד עד שמתקבל מעין ג’לי.
  2. במחבת קטנה או קלחת על אש נמוכה ממיסים יחד את השוקולד ו-100 מ”ל בלבד מהשמנת. 
  3. מקציפים במיקסר מסקרפונה, סוכר ואבקת פודינג עד לקבלת מרקם חמאתי חלק לגמרי ללא גושי סוכר.
  4. מוסיפים את השמנת שנותרה בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לאיחוד מלא.
  5. מערבבים היטב את הג’לטין עם תערובת השוקולד.
  6. מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. מעבירים את התערובת המוכנה לתבנית ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
  8. מכינים את הציפוי: מעבירים לקערה את שוקולד החלב וחמאת הקקאו ומחממים בפולסים במיקרוגל (כלומר מחממים כ-15 שניות במיקרו ומערבבים, חוזרים על הפעולה 2-3 פעמים) עד שהעיסה נוזלית וחלקה.
  9. מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים לקערה ומערבבים היטב.
  10. מצפים את העוגה: מוציאים את עוגת המוס הקפואה מהתבנית וטובלים אותה בתערובת השוקולד הנוזלית.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (23)

    Avatar
    ספיר

    היי, יש אפשרות להשתמש בטבלת שוקולד רגילה? (נניח עלית) או שזה חייב להיות מטבעות שוקולד?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש בשוקולד רגיל. בהצלחה (:

      Foody team
      Foody team

      לא כדאי. הקינוח יתפרק ללא ג’לטין…

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody