
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
בראוניז
הגשה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
- בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
- מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים. משטחים את התערובת בתבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
- מצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים סכין בצמוד לשולי התבנית, לשחרור, ונעזרים בנייר האפייה לחילוץ והעברת המאפה לקרש חיתוך.
- מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים. מגישים עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.
תגובות (13)
לא צריך אבקת אפיה
אין צורך 🙂
לא כתוב קמח במתכון……
כתוב:
1 1/2 כוסות או 210 גרם קמח לבן
שלום קרן האם את קוביות הבראניס מאחסנים בכלי סגור?
כדאי לאחסן בכלי סגור במקום קריר ויבש.
הכנתי, מתכון מצויין
האם חייב את האגוזים?
לא חייבים אגוזים. כלומר אפשר בלי בכלל ואפשר כמובן עם כל סוג של אגוז/שקד אחר שאוהבים. בהצלחה (:
האם אפשר ללא האגוזים?, זה משפיע?
אפשר כמובן ללא אגוזים (: בהצלחה!
אפשר לערבב שוקלד מריר ואבקת קקאו ואיך אני אמורה לעשות את זה כי יש סכ״ה 100גרם מהשוקלד !
היי, אפשר להוסיף ל-100 גרם השוקולד המריר, כוס אחת של אבקת קקאו. בהצלחה רבה (: