קינוח בראוניז מושחת שלא תוכלו לעמוד בפניו

קינוח שוקולדי מפנק שהוא פרווה? קרין גורן מוכיחה שזה אפשרי ומכינה קינוח בראוניז מושחת עם רוטב שוקולד משגע
קינוח שוקולדי מפנק שהוא פרווה? קרין גורן מוכיחה שזה אפשרי ומכינה קינוח בראוניז מושחת עם רוטב שוקולד משגע
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


בראוניז


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
  2. בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
  3. מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים. משטחים את התערובת בתבנית.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
  5. מצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים סכין בצמוד לשולי התבנית, לשחרור, ונעזרים בנייר האפייה לחילוץ והעברת המאפה לקרש חיתוך.
  6. מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים. מגישים עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    אילנה אלקובסקי

    האם ניתן להמיר שמן בחמאה?

      Foody team
      Foody team

      כן, 300 גרם

    Avatar
    רחל גביש

    במתכון הזה השתמשת בכוס של 240 מל?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    נועם חלבי

    היי קרין חשבתי אולי להוסיף לאגוזי מלך שוקולד ציפ לבן

      Foody team
      Foody team

      נשמע טוב

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody