קייק פופס משגעים בהמון צבעים וטעמים

גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

עוגת וניל

תערובת קייקפופס

ציפוי

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים עוגת וניל: מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר. מוזגים לתבנית אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות להזהבה והתייצבות. מקררים לחלוטין.
  2. מפוררים בידיים את העוגה שהתקררה (אפשר במעבד מזון).
  3. מכינים תערובת קייק פופס: מערבבים מיכל שמנת חמוצה (200 מ”ל) עם 2 כפות אבקת סוכר.
  4. מוסיפים בהדרגה לפירורים, עד שמקבלים מרקם ‘בוץ’ שמתאחד בלחיצה. יוצרים מהעיסה כדורים, טובלים קצה מקל סוכריה בזפירו (לפי צבע הציפוי הסופי) ונועצים לעומק כל כדור. מקפיאים 10 דקות.
  5. מקשטים: ממיסים את הזפירו, טובלים כל כדור בזפירו מכל סוג שרוצים ומקשטים בסוכריות וממרחים שונים וצבעוניים בשקית זילוף.*אפשר להניח את הקייקפופ כשהמקל כלפי מעלה על נייר אפייה (ואז יהיה להן ‘ראש שטוח’). לכדור מושלם נועצים את הקייקפופ בקלקר או בסטנד ייעודי עם חורים.

 

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      זפירו זה שוקולד מטומפרר. גגלי למקומות שמוכרים 🙂

    Avatar
    מיטל ח.

    אני מניחה שאופים ב- 160 מעלות? והשוקולדים – פשוט ממיסים מטבעות/פצפוצי שוקולד?

      Avatar
      Foody Foody

      כן וכן 🙂

    Avatar
    עדי

    נראה לי שיש טעות, כתוב להכין את העוגה ב 10 מעלות

      Avatar
      Foody Foody

      צודקת, מעבירים לתיקון 🙂
      תודה!

    Avatar
    Merav Zur

    בסירטון הם אומרים שיש תמצית וניל אבל במתכון לא מופיע. מה הכמות של התמצית?

      Avatar
      Foody Foody

      כפית. תודה על ההערה, נתקן.

    Avatar
    אביבה שחר

    רוצה להכין פרווה. אפשר להחליף שמנת מתוקה בקצפת צמחית? מה אפשר במקום שמנת?

      Foody team
      Foody team

      שמנת צמחית

    Avatar
    ג׳ניפר

    כמה זמן אפשר לשמור אותם ואיפה אחרי ההכנה? אני מעוניינת להכין יום יומיים לפני תאריך המסיבה, האם זה אפשרי? תודה

    Avatar
    משפ' קולמן

    אפשר במקום שמנת מתוקה לשים גאנש?

      Foody team
      Foody team

      גנאש הוא תערובת של שוקולד ושמנת מתוקה. אי אפשר להחליף שמנת מתוקה בגנאש.

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    ספיר

    אוי סורי קפץ לי….רשום במתכון שהכפלתי ב-2: 600גרם זפירו חלב,600גרם, 600גרם זפירו תות.הגיוני שכל זה לציפוי ?או שאפשר כך כך או כך?? נראה לי ממש מוגזם ל50כדורים כ-קילו שמונה מאות(1.8) לדבר ככ פעוט….מחכה בקוצר רוח לתשובה.. נ”ב: אין עלייך קרין,מס 1 בארץץץ!

      Foody team
      Foody team

      הי, הציפויים הם לבחירתך

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody