קייק פופס משגעים בהמון צבעים וטעמים

גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת וניל

תערובת קייקפופס

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים עוגת וניל: מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר. מוזגים לתבנית אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות להזהבה והתייצבות. מקררים לחלוטין.
  2. מפוררים בידיים את העוגה שהתקררה (אפשר במעבד מזון).
  3. מכינים תערובת קייק פופס: מערבבים מיכל שמנת חמוצה (200 מ”ל) עם 2 כפות אבקת סוכר.
  4. מוסיפים בהדרגה לפירורים, עד שמקבלים מרקם ‘בוץ’ שמתאחד בלחיצה. יוצרים מהעיסה כדורים, טובלים קצה מקל סוכריה בזפירו (לפי צבע הציפוי הסופי) ונועצים לעומק כל כדור. מקפיאים 10 דקות.
  5. מקשטים: ממיסים את הזפירו, טובלים כל כדור בזפירו לבן או זפירו חלב או זפירו תות ומקשטים בסוכריות או ממרח שוקולד שאוהבים.
  6. *אפשר להניח את הקייקפופ כשהמקל כלפי מעלה על נייר אפייה (ואז יהיה להן ‘ראש שטוח’). לכדור מושלם נועצים את הקייקפופ בקלקר או בסטנד ייעודי עם חורים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    רבקיr

    אם אני רוצה להכין מספר ימים מראש איך מומלץ לאחסן את הכדורים?

      Foody team
      Foody team

      לפני ציפוי בהקפאה. אחרי הציפוי במקרר.

    Avatar
    מישהו

    יש אפשרות אם רוצים שכל הכדור יהיה מקושט להקפיא רק את העוגה ואחר כך לקשט ? או במקום זה לעשות שכבה דקה ואחרי זה לטבול את כל הכדור בשוקולד ובסוכריות ?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להקפיא ולטבול ולקשט לאחר מכן

      Foody team
      Foody team

      תודה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות