עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

גם עוגיה וגם סוכריה - בראוניז על מקל

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (100)

    Avatar
    אליהו רחמים

    היי המתכון מתאים גם לתבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ??

      Foody team
      Foody team

      אפשר בתבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס”מ

    Avatar
    אריאל

    העוגה איננה פרווה, הציפוי חלבי. חבל סתם להכשיל את הרבים

      Foody team
      Foody team

      אפשר כל ממרח שוקולד אחר,
      ואפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/3 כוס שמנת להקצפה ולשפוך מעל העוגה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody