עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

גם עוגיה וגם סוכריה - בראוניז על מקל

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (69)

    Avatar
    אלכסנדרה איסקוב

    היי בשביל גרסה כשרה לפסח אפשר להחליף את הקמח בקמח מצה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בקמח מצה או בקמח ללא גלוטן,
      כמובן שהעוגה שתצא לא תהיה בדיוק זהה למקור

    Avatar
    סשה איסקוב

    היי איך אפשר להפוך את העוגה לכשרה לפסח??

      Avatar
      Foody Foody

      רק עם קמח ללא גלוטן

    Avatar
    יאמי ים

    נשמע מעולה! אפשר לשים שוקולד אמיתי במקום אבקת קקאו? אם כן, כמה?

      Avatar
      Foody Foody

      עדיך שלא במקרה הזה, זה ישנה את המרקם של העוגה והיא תהיה דחוסה יותר

    Avatar
    הדס

    אפשר לשמור את העוגה בחוץ? הציפוי שעשיתי לעוגה התקשה ונשבר אבל אולי אם היא תהיה בחוץ הציפוי יימס טיפה..

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לשמור בחוץ או להוציא החוצה כשעה לפני ההגשה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody