עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

גם עוגיה וגם סוכריה - בראוניז על מקל

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      תמר

      יצאה עוגה רטובה וטעימה ממש התחסלה במהירות מומלץ

    Avatar
    רעות

    האם אפשר לעשות אותה בתבנית עגולה קוטר 26??

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אבל אז כדאי להגדיל את הכמויות פי 1.5 לפחות

    Avatar
    בטי

    עוגה טעימה מאוד! אני רוצה להכין אותה בגרסה חלבית , מה צריך להוסיף/ להחליף?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף מים בחלב

    Avatar
    לירון

    אם רוצים להכין אותה בתבנית הכי גדולה? 30 על 40 איך זה עובד מבחינת הכמויות?

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי להכין כמות וחצי מהבלילה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody