עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

גם עוגיה וגם סוכריה - בראוניז על מקל

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    אלונה

    אם אין לי נוטלה מה אפשר לשם במקום?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר כל ממרח שוקולד אחר,
      ואפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/3 כוס שמנת להקצפה ולשפוך מעל העוגה

    Avatar
    מעיין

    אם יש לי טוסטר אובן ולא תנור, כמה מעלות כדאי לשים את העוגה ולכמה זמן ?

      Avatar
      Foody Foody

      170 מעלות 45 דקות

    Avatar
    E Z

    האם אפשר ללא סודה לשתיה? קמח תופח?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח תופח ולהשמיט את הסודה ואבקת האפיה

    Avatar
    נעמה

    אפשר להשתמש במתכון הזה לשכבות בעוגת שכבות מצופה שמנת?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody