
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל4 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
תבנית טארט 26 ס"מ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך 8-10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
- בינתיים ממיסים שוקולד, חמאה ונס קפה. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת השוקולד המומס. מקפלים פנימה ליקר. מקפלים את יתרת הקצף עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעתיים, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק והיא יציבה בקושי. העוגה לא תיראה אפויה לגמרי וזה בסדר. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. מעבירים למקרר להמשך צינון של שעתיים לפחות.
- שומרים במקרר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים,
- יוצקים כוס אספרסו קצר רותח מעל העוגה הקרה. מגישים מיד.
תגובות (0)