סחלב חם עם מקופלת

סחלב חם עם מקופלת זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח, שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
סחלב חם עם מקופלת זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח, שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

משקה חורף עשיר. אפשר להכין רק מחלב, אפשר רק ממים (אם רוצים סחלב פרווה) – אבל אני אוהבת את השילוב הזה, של שני שליש חלב ושליש מים. את הסוכר הפחתתי הפעם קצת, כי אני מקשטת מלמטה ומלמעלה בפירורי שוקולד לבן מקופל…

מצרכים

מצרכים


plus minus

סחלב


אופן הכנה

  1. בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
  2. בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
  3. מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יעל כהן

    אין לי מקופלת להוסיף סוכר ? כמה?

      Avatar
      קרין גורן

      הי יעל. אפשר גם שוקולד אחר או סוכר לפי הטעם

      Foody team
      מערכת Foody

      סחלב מכינים עם מי זהר (או מי ורדים). זה מה שמייחד את המנה ומעניק לה את טעמה המיוחד.

קטגוריות