פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

שימון

מלית

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים להכפלת הנפח (כשעה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (45)

    Avatar
    Moran K

    הי, כמה זמן העוגיות נשמרות ובאילו תנאים? כמה זמן נשמרות בהקפאה? תודה רבה מראש ושבת שלום 🙂

      Foody team
      Foody team

      אפשר לשמור אותן בצנצנת על השיש לכמה ימים או פשוט להקפיא ולחמם בתנור 🙂

    Avatar
    נועה בראון

    היי במקום שמרים יבשים אפשר שמרים טריים?

    Avatar
    Galia g

    שלום, ברשותי קמח שמרים. האם אפשר להשתמש בו במתכון זה ואם כן איך להמיר/ מה להוסיף?

    Avatar
    סיגל כהן

    אפשר להחליף את הקמח הרגיל בקמח תופח?

    Avatar
    שרה מילר

    אני משתמשת במירשם של הבצק ומילוי של קקאו עם סוכר או קינמון. יוצא מדהים. תרגמתי את זה המירשם לאנגלית, אני בקנדה, וננתי לשכנה שלי שגם אופה את המירשם ללא הפסקה. גם בתי בניו זילנד נהנית מזה! תודה!

    Avatar
    אורטל

    פעם קרין הייתה כותבת את הכמויות במיל’ ובגרמים וזה היה היה קריטי לדיוק ולשלמות המתכון. אשמח שתמשיכו עם זה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody