פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

שימון

מלית

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים להכפלת הנפח (כשעה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    נוי גואטה

    האם אפשר לשים אבקת סוכר במקום סוכר וניל?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, ואפשר גם סוכר רגיל. וטיפה תמצית וניל

      Avatar
      אסתר נחום

      7 דקות אפייה מספיק?

      Avatar
      Foody Foody

      אמור להספיק. אם יש צורך עוד דקה או שתיים.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody