פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

שימון

מלית


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח. 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח קינדר חלב בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (80)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      לא משנה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody