
פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
- קרין
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח.
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים ממרח שוקולד בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח.
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים ממרח שוקולד בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (82)
היי, אם אני מקפיאה אחרי ההכנה (לפני שלב האפייה) האם כשאני רוצה לאפות כדאי להפשיר לפני? כמה זמן הפשרה (לא רוצה שיתפח יותר מדיי) וכמה זמן אפייה אם אופה לאחר הקפאה?
אין צורך להפשיר, ישר לתנור!
היי 230 עם טורבו או בלי?
לא משנה