פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

שימון

מלית


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח. 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח קינדר חלב בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (78)

Avatar

    Avatar
    ,דפנה אמיתי

    האם אפשר למרוח ממרח תמרים או ריבת תותים

      Foody team
      Foody team

      כן וכן, אם הריבה סמיכה

    Avatar
    טליה

    ממליצה לראות את הסרטון לפני ההכנה ולהכין כפי שקרין מכינה בסרטון אם מכינים לפי ההוראות הבצק תופח מידי והפיצקלח יוצאים גדולים מידיבכל אופן טעים מאוד

      Foody team
      Foody team

      תודה על ההערה – עדכנתי את המתכון הכתוב

    Avatar
    עינת

    יוצא מדהיםםםם עם לוטוס! עוד לא פגשתי מישהו שלא עף עליהם, אפילו מי שלא מת על לוטוס. עם ממרחים אחרים הכל נזל לי החוצה האמת..

      Foody team
      Foody team

      שמחה שאהבת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody