פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

שימון

מלית

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים להכפלת הנפח (כשעה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (58)

    Avatar
    אורה

    קל מאוד להכנה וטעיםםם ברמות, אני עשיתי עם נוטלה ויצא מושלם!!

      Foody team
      Foody team

      תודה על השיתוף, נשמע מעולה!!!!!

    Avatar
    בת-שחר

    אם אני רוצה להכין אותם כמה שעות לפני האוכל אבל להגיש טרי, האם ההמלצה היא להקפיא ולהפשיר כמה דקות לפני ולהכין? או שלהכין ואז לחמם בתנור כמה דק’ לפני?

      Foody team
      Foody team

      רצוי להקפיא לפני האפייה, להפשיר ולאפות לפני ההגשה. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody