פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

שימון

מלית

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים להכפלת הנפח (כשעה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    סיון

    האם ניתן להקפיא? אם כן באיזה שלב?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להקפיא מיד אחרי שלב הגלגול לרולדה, או כשהם כבר מוכנים

      Avatar
      Foody Foody

      בסניפי נעמן

    Avatar
    עדן

    היי כמה חתיכות רוזלך יוצא מארבע רולדות?!

      Avatar
      Foody Foody

      תלוי לאיזה גודל חותכים אותן 🙂
      בסביבות 25

    Avatar
    עדן

    האם מומלץ להקפיא חלק מכמות הבצק שבמתכון, או לאפות את כל ארבעת הרולדות?!

      Avatar
      Foody Foody

      שתי האופציות טובות. אפשר גם לאפות הכל ולהקפיא אחרי האפיה

    Avatar
    שושי

    אפשר לשים שמרים טריים במקום יבשים?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, פי 3 מהכמות של שמרים יבשים (במקרה הזה – 3 כפיות)

    Avatar
    הילה

    האם אפשרי לשים כפית מלח ולא חצי כפית? אני רוצה שהבצק יהיה לי טיפה מלוח כמו ברוזלך

      Avatar
      Foody Foody

      כן, רק זהירות שלא יהיה מלוח מדי 🙂

    Avatar
    גבאי

    עשיתי את העוגיות ממש לפי ההוראות והבצק היה מדהים אבל העוגיות יצאו לי צמיגיות ולא לעיסות😔

      Avatar
      Foody Foody

      ממרח לוטוס, שוקולד השחר…

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody