סמבוסק גבינות במחבת של קרין גורן

הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגררים את גבינת המוצרלה.
  2. בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
  4. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
  5. מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
  6. מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    אור תמר

    שלום, במה אפשר להחליף את גבינת הריקוטה? תודה

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר להחליף את הריקוטה בגבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים כמו פילדלפיה או נפוליאון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות