פוקצ’ה לפסח

פוקצ'ה לפסח - יש דבר כזה? בוודאי! מדובר בלחם טעים בטעמי שום, רוזמרין ושמן זית שמכינים בקלי קלות בתוך תבנית אחת, על בסיס קמח מצות דק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה 5 דקות.
  3. מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.
  4. משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום פרוס ושמן זית.
  5. אופים כ-40 דקות עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

    Avatar
    עדי בראנס

    היי, האם הרוזמרין צריך להיות טרי?

      Foody team
      Foody team

      מומלץ אך לא חובה 🙂

    Avatar
    לירון

    האם צריך קמח מצות דק לעוגה או קמח מצות רגיל?

    Avatar
    יונית פרנסה- חפצדי

    היי האם אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית בינונית?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    אוסנת סאיל

    ראיתי את המתכון והתמונה ומממש התלהבתי, לצערי המציאות אינה דומה או מזכירה את התמונה. בתמונה פוקצה מקמח ולא קמח מצה. חבל שיש הטעיה כזו שגורמת לאכזבה קשה. ואגב נתקלתי בזה בעוד מתכונים באתר.

    Avatar
    שירן בן חורין

    קרין אני מאוהבת בך… אבל המתכון לא מוצלח יוצא מימי מידי. לא אהבתי

      Foody team
      Foody team

      היי שירן, האם עקבת אחרי כל שלבי המתכון במדויק?

    Avatar
    גלה סוטו

    היי קרין, ראשית את מוכשרת ברמות!!! שנית, אשמח להסבר מדוע יצאה לי פוקצ’ה לא אורירית כלל? בד”כ המתכונים שלך יוצאים לי מעולה…..

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody