פוקצ’ה לפסח

פוקצ'ה לפסח - יש דבר כזה? בוודאי! מדובר בלחם טעים בטעמי שום, רוזמרין ושמן זית שמכינים בקלי קלות בתוך תבנית אחת, על בסיס קמח מצות דק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה 5 דקות.
  3. מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.
  4. משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום פרוס ושמן זית.
  5. אופים כ-40 דקות עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody