פוקצ’ה לפסח

פוקצ'ה לפסח - יש דבר כזה? בוודאי! מדובר בלחם טעים בטעמי שום, רוזמרין ושמן זית שמכינים בקלי קלות בתוך תבנית אחת, על בסיס קמח מצות דק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פוקצ'ה

  • 4 ביצים L
  • 1 1/2 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1 1/2 כוסות קמח מצה
  • 1 כפית רוזמרין

ציפוי

  • מלח גס
  • שמן זית
  • רוזמרין
  • שום

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה 5 דקות.
  3. מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.
  4. משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום פרוס ושמן זית.
  5. אופים כ-40 דקות עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody