-
מרכיבים17
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 17 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 2/3כוסות או 650 מ"ל מים פושרים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כף מלח דק
-
1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה
- לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
- מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
- טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
- מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
- מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
- ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.
מחפשים מתכון לפיצה לבנה עם תרד ובצל סגול? הכנסו לכאן
אופן הכנה
- לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
- מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
- טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
- מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
- מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
- ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.
מחפשים מתכון לפיצה לבנה עם תרד ובצל סגול? הכנסו לכאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (281)
אני רוצה להכין את הפיצה כמה שעות מראש ואז לחמם. איך כדאי לחמם את הפיצה שהגבינה תהיה נמסה ונמתחת? כדאי אולי רק לאפות 3 דקות כזה כדי שיקבל מכת חום ולהמשיך כשרוצים לאכול?
עדיף להכין את הכל ולפני האפייה להקפיא. כשרוצים לאפות – ישר אופים, לא צריך להפשיר
שלום!!! אפשר להכין ערב לפני ולהתפיח במקרר?
אפשר בהחלט