עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

תפוחים

  • 5 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
  • 50 גרם מרגרינה

עוגה

  • 300 גרם מרגרינה
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כפית גרידת לימון
  • 5 ביצים L
  • 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
  • 3 כוסות קמח תופח

קישוט

  • קינמון טחון
  • סוכר לבן
  • אגוזי מלך
  • צימוקים בהירים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
  2. במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
  5. אופים למשך 50 דקות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody