עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
  2. במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
  5. אופים למשך 50 דקות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    טליה

    כמה מרגרינה!!!אי אפשר להמיר בשמן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להמיר בחמאה או בשמן קוקוס

    Avatar
    שרה

    אסור לי מטוגן אז את התפוחים עשיתי מאודה עם מים. ושכחתי שאין לי מיץ תפוזים אז הכנתי עם מיץ רימונים. יצא סוף !

      Avatar
      Foody Foody

      נפלא, שנה טובה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody