ריבועי תפוחים ופירורים

ריבועי תפוחים ופירורים זו מעין עוגה נוסטלגית, עסיסית ונימוחה, על בסיס בצק פריך, עם מלית תפוחים רכים כמו ריבה ופירורים זהובים ופריכים
ריבועי תפוחים ופירורים זו מעין עוגה נוסטלגית, עסיסית ונימוחה, על בסיס בצק פריך, עם מלית תפוחים רכים כמו ריבה ופירורים זהובים ופריכים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

השף הצמוד שלי וגם אחותי – שני הטועמים הכי קשוחים שלי, פסקו פה אחד שזה אחד המתכונים הכי טובים שלי. לא נראה לי שתתווכחו איתם. ולי – סתם כיף לפתוח את היום איתם – גם קל להכין וגם, עם התבנית חלוקה שלי, קל לקחת מנה אחת ודי (נו טוב, ועוד אחת ודי…).

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בידיים מפוררים קמח, סוכר לבן וחום וחמאה לפירורים.
  3. קולפים תפוחים, חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה. מערבבים פנימה קינמון וכוס אחת מהפירורים.
  4. משטחים מחצית מהפירורים שנותרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ואופים כ-20 דקות, להזהבה קלה.
  5. משטחים את התפוחים מעל הבסיס האפוי. מפזרים מעל את הפירורים שנותרו. משמנים את החלק שמחלק לריבועים ולוחצים אותו פנימה. מחזירים לאפייה ב-170 מעלות כ-45 דקות, להזהבה.
  6. מצננים ופורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (110)

Avatar

    Avatar
    צביקה

    האם אפשר להמיר שמן במקום מרגרינה? וכמה שמן ביחס למרגרינה? תודה

      Avatar
      קרין גורן

      היי צביקה, לא ניתן להחליף בשמן משום שהחמאה אמורה להיות רכה (לא מומסת ונוזלית). ניתן להחליף רק במחמאה או תחליף חמאה פרווה אחר. בהצלחה!

    Avatar
    צביקה

    האם לא חסר ביצים? תודה מראש. צביקה

      Avatar
      קרין גורן

      היי צביקה, לא חסרות ביצים

    Avatar
    חן

    כמה תבניות אינגלעש יוצאות מהמתכון הזה?

      Avatar
      קרין גורן

      3 תבניות

הצג עוד

קטגוריות