עוגת שוקולד עסיסית בטירוף של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
  • Moveo
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית עגולה 20 ס"מ

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
  2. טורפים בקנקן את הביצים עם השמן, המים, סוכר הוניל ותמצית הוניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
  3. מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בסיר הקרמי (במצב התחתון).
  4. משמנים את התבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה.
  5. מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  6. מכוונים למצב “אפייה/צלייה” בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים.
  8. מכינים את הציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל) עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגה (חלק מהרוטב נספג). מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    פנינה

    האם אפשר להכין בדיוק את העוגה הזאת בקמח תופח? ולא קמח רגיל? ראיתי מתכון עם קמח תופח ושמנת חמוצה לא רוצה את העוגה הזאת

      Avatar
      קרין גורן

      הי פנינה. כן, אפשר להכין עם קמח תופח באותה כמות של הקמח הלבן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות