עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך

רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות. 
  2. במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
  3. בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים. 
  4. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה. 
  5. מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
  7. מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
  8. מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
  9. מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מי אוהב אותך יותר ממני?
מי אוהב אותך יותר ממני?

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (98)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      כדי שיהיה מתוק 🙂 את יכולה להוריד אם בא לך, אבל סוכר אחראי לא רק על המתיקות, אלא גם מרקם העוגה וחיי המדף שלה

    Avatar
    שירה ג

    וואי הכנתי לאמא שלי ליומולדת ויצא מושלםםםם🤩🤩 ממליצה בחוםםם

      Foody team
      Foody team

      תודה רבה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody