עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך

רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עוגה

ציפוי

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות. 
  2. במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
  3. בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים. 
  4. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה. 
  5. מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
  7. מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
  8. מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
  9. מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מי אוהב אותך יותר ממני?
מי אוהב אותך יותר ממני?

 

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (86)

Avatar

    Avatar
    נטלי נטלי

    היי . האם אפשר לאפות ברינג מס’ 24 ? ולגבי הקמח תופח , אפשר להוסיף אבקת אפייה נוספת לקמח רגיל במקום ?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לאפות ברינג 24. על כל 2 ס”מ בקוטר התבנית יש להקטין או להגדיל את כמות המצרכים ב20%. אפשר קמח רגיל עם אבקת אפייה במקום קמח תופח (על כל כוס קמח יש להוסיף כפית אחת של אבקת אפייה). בהצלחה!!!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody