
-
זמן הכנה40 דקות
-
זמן כולל4 שעות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת קקאו
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
1שקית או 10 גרם אבקת אפייה
-
1כוס או 240 מ"ל קפה נמסכוס קפה – מוכן נוזלי ורותח
ציפוי
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם מטבעות שוקולד מריר
קישוט
-
200 גרם זפירו לבן
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
- בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים.
- מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה.
- מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
- מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
- מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.

תגובות (86)
היי . האם אפשר לאפות ברינג מס’ 24 ? ולגבי הקמח תופח , אפשר להוסיף אבקת אפייה נוספת לקמח רגיל במקום ?
אפשר לאפות ברינג 24. על כל 2 ס”מ בקוטר התבנית יש להקטין או להגדיל את כמות המצרכים ב20%. אפשר קמח רגיל עם אבקת אפייה במקום קמח תופח (על כל כוס קמח יש להוסיף כפית אחת של אבקת אפייה). בהצלחה!!!