עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך

רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות. 
  2. במיקסר יד מערבלים תחילה ביצים, שמנת מתוקה, וסוכר. מוסיפים את השמן וממשיכים בהקצפה.
  3. בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את החומרים היבשים. 
  4. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לתערובת הביצים תוך כדי המשך הקצפה. 
  5. מוסיפים קפה חם (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
  7. מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
  8. מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
  9. מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מי אוהב אותך יותר ממני?
מי אוהב אותך יותר ממני?

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (110)

Avatar

    Avatar
    chani

    אפשר להמיר את הזפירו בצימקאו או שוקולד אחר?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    אלישבע

    כמה כפות / כפיות קפה לשים בכוס?

      Foody team
      Foody team

      כף שטוחה או כפית גדושה – תלוי בחוזק הקפה הרצוי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים