עוגת זברה

עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אין כמו עוגת זברה! זו העוגה הכי קלה ומהירה, אפשר להכין אותה בקלי קלות עם הילדים, והיא תמיד מתחסלת ראשונה על שולחן הקינוחים. קבלו את הגרסה הכי קלה שיש לעוגת הביסקוויטים הכי טעימה בעולם – עוגת זברה משגעת עם קרם גבינה מהיר ושכבות פתי בר יפהפיות במראה מרשים במיוחד שנחשף בחיתוך הראשון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים להכנת עוגת זברה

מצרכים להכנת עוגת זברה


plus minus

קרם עוגת זברה

להרטבת הביסקוויטים

קישוט עוגת זברה


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
  2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
  3. טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
  4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
  5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
  6. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
  7. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
  8. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הערות

  • מכינים את העוגה בתבנית חד פעמית או סיליקון בלבד, כדי שהחילוץ יהיה נוח.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר

תגובות (41)

Avatar

    Avatar
    שילת בן גיגי

    אפשר אולי להמיס את השוקולד ולעשים על העוגה

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    סיגל חדאד

    תודה על העוגה הטעימה! האם את מה שנשאר לאחר ההגשה לשמור במקרר או במקפיא? (למשל אם אוכלים את זה לאורך השבת)

      Foody team
      Foody team

      מקרר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody