עוגת זברה

עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

אין כמו עוגת זברה! זו העוגה הכי קלה ומהירה, אפשר להכין אותה בקלי קלות עם הילדים, והיא תמיד מתחסלת ראשונה על שולחן הקינוחים. קבלו את הגרסה הכי קלה שיש לעוגת הביסקוויטים הכי טעימה בעולם - עוגת זברה משגעת עם קרם גבינה מהיר ושכבות פתי בר יפהפיות במראה מרשים במיוחד שנחשף בחיתוך הראשון.

מצרכים להכנת עוגת זברה

קרם עוגת זברה

להרטבת הביסקוויטים

קישוט עוגת זברה

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
  2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
  3. טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
  4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
  5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
  6. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
  7. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
  8. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הערות

  • מכינים את העוגה בתבנית חד פעמית או סיליקון בלבד, כדי שהחילוץ יהיה נוח.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להרשם לעדכונים בתיבת המייל שבתחתית העמוד

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody