עוגת זברה

עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

אין כמו עוגת זברה! זו העוגה הכי קלה ומהירה, אפשר להכין אותה בקלי קלות עם הילדים, והיא תמיד מתחסלת ראשונה על שולחן הקינוחים. קבלו את הגרסה הכי קלה שיש לעוגת הביסקוויטים הכי טעימה בעולם - עוגת זברה משגעת עם קרם גבינה מהיר ושכבות פתי בר יפהפיות במראה מרשים במיוחד שנחשף בחיתוך הראשון.

מצרכים להכנת עוגת זברה

קרם עוגת זברה

להרטבת הביסקוויטים

קישוט עוגת זברה

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
  2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
  3. טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
  4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
  5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
  6. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
  7. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
  8. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הערות

  • מכינים את העוגה בתבנית חד פעמית או סיליקון בלבד, כדי שהחילוץ יהיה נוח.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (19)

      Avatar
      לאה בוזגלו

      כל הגועות מגרות ברמה של טירוף

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להרשם לעדכונים בתיבת המייל שבתחתית העמוד

    Avatar
    שני מירון

    היי, האם אפשר להכין את הקצפת עם בלנדר ידני?

      Avatar
      Foody Foody

      במיקסר או במטרפה. לא בבלנדר

    Avatar
    ורד אסתר

    איזה תבנית מתאימה לכמויות האלה?

      Avatar
      Foody Foody

      תבנית אינגליש קייק

    Avatar
    סיון

    מה הכמויות לתבנית בגודל 35/25

      Avatar
      Foody Foody

      פי 3

    Avatar
    רות כהן

    הביסקוויטים גבוהים ונאלצתי לעשות עודמחצי מכמות הקרם כדי לכסות את העוגה. האם צריך להשכיב את הביסקוויטים כדי שהעוגה תהיה נמוכה יותר?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, או להשתמש בביסקויטים מהסוג הנמוך יותר

    Avatar
    סמדר

    במה עדיף לכסות – ניילון נצמד או נייר כסף?

      Avatar
      Foody Foody

      לפי העדפתך 🙂

      Avatar
      Simona Elharar

      במה ניתן להחליף את הגבינה הלבנה?

    Avatar
    בר

    גדלתי על המתכון שלך תודה רבה! מכינה עכשיו שכחתי לטבול את הביסקוויטים בחלב, יש משהו שאפשר לעשות? מפחדת שיתפרק כשאחתוך וזה לקרוב משפחה, הצילו .. תודה!

    Avatar
    נטעלי

    אם יש לי מלא ביסקוויטים רגילים, כדאי לעשות עם אינסנט פודינג שוקולד לזברה הפוכה? זה יעבוד לי?

      Foody team
      Foody team

      בהחלט אפשר

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody