עוגת גבינה חמה של בית מלון

עוגת גבינה חמה של בית מלון זו עוגת גבינה אפויה, טעימה ופשוטה להכנה, חתוכה לריבועים, ממש כמו זו שמגישים בתבנית ענקית בארוחות הבוקר בבתי מלון
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

העוגה שמזכירה לי את טעמו המתוק של החופש - עוגת גבינה חמה, חתוכה לריבועים, כמו זו שמגישים בתבנית ענקית בארוחות הבוקר בבתי מלון.

מצרכים

עוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  2. בקערה גדולה טורפים גבינה וסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס. טורפים פנימה (לא מקציפים!) ביצים.
  3. מעבירים כ-1/3 מהתערובת לקערה קטנה יותר. מוסיפים (לקערה הקטנה) אינסטנט פודינג, קמח וקורנפלור. טורפים היטב עד שכל הגושים נעלמים. מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים. מערבבים פנימה צימוקים, אם רוצים.
  4. מוזגים את תערובת הגבינה לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי (מעט רוטטת כשמזיזים את התבנית). העוגה אמורה להישאר בהירה (רק מתחילה להזהיב).
  5. מצננים מעט עד שהעוגה חוזרת לנפחה המקורי ומתייצבת מספיק כדי לאפשר חיתוך (בין 10 דקות לחצי שעה, לפי הסבלנות שלכם).
  6. פורסים לריבועים, מקשטים במייפל, בסירופ שוקולד או בדבש ומגישים בתבנית לשולחן (ממש כמו בבית מלון).
  7. שומרים במקרר ומגישים מחומם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar

    האם אפשר להכין תחתית של ביסקוויטים לעוגה הזאת? ואולי לעשות שכבות? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בהחלט להכין תחתית ביסקוויטים, רצוי להיעזר במתכונים של עוגות גבינה אפויות למתכון מדויק. שכבות פחות יעבדו בסוג העוגה הזה. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody