עוגת גבינה חמה של בית מלון

עוגת גבינה חמה של בית מלון זו עוגת גבינה אפויה, טעימה ופשוטה להכנה, חתוכה לריבועים, ממש כמו זו שמגישים בתבנית ענקית בארוחות הבוקר בבתי מלון
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

העוגה שמזכירה לי את טעמו המתוק של החופש - עוגת גבינה חמה, חתוכה לריבועים, כמו זו שמגישים בתבנית ענקית בארוחות הבוקר בבתי מלון.

מצרכים

עוגה

  • 1 1/2 ק"ג גבינה לבנה 5%
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 6 ביצים L
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1/4
    כוס או 40 גרם קמח לבן
  • 1/4
    כוס או 40 גרם קורנפלור
  • 1
    כוס או 150 גרם צימוקים בהירים

הגשה

  • סירופ מייפל
  • סירופ שוקולד
  • דבש

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  2. בקערה גדולה טורפים גבינה וסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס. טורפים פנימה (לא מקציפים!) ביצים.
  3. מעבירים כ-1/3 מהתערובת לקערה קטנה יותר. מוסיפים (לקערה הקטנה) אינסטנט פודינג, קמח וקורנפלור. טורפים היטב עד שכל הגושים נעלמים. מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים. מערבבים פנימה צימוקים, אם רוצים.
  4. מוזגים את תערובת הגבינה לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי (מעט רוטטת כשמזיזים את התבנית). העוגה אמורה להישאר בהירה (רק מתחילה להזהיב).
  5. מצננים מעט עד שהעוגה חוזרת לנפחה המקורי ומתייצבת מספיק כדי לאפשר חיתוך (בין 10 דקות לחצי שעה, לפי הסבלנות שלכם).
  6. פורסים לריבועים, מקשטים במייפל, בסירופ שוקולד או בדבש ומגישים בתבנית לשולחן (ממש כמו בבית מלון).
  7. שומרים במקרר ומגישים מחומם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody