עוגת ביסקוויטים וקרמל של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
  3. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  4. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
  5. הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
  6. מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ענת כהן

    זה אפשרי לא להפוך את העוגה ואז למרוח?

      Avatar
      קרין גורן

      כן, אפשרי

      Foody team
      מערכת Foody

      כן. קצפת צמחית במקום השמנת וחלב צמחי במקום חלב רגיל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות