עוגת ביסקוויטים וקרמל של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2
    כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
  • 1
    חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1 חבילה פתי בר שוקולד
  • 1 כוס ממרח לוטוס
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
  3. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  4. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
  5. הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
  6. מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody