עוגיות פרח ריבה

מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


 

אופן הכנה

  1. מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
  3. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
  4. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
  5. שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (80)

Avatar

    Avatar
    Loka

    ואוו, אני מתהההה על העוגיות האלה, כולם צוחקים עליי שאני כמו ילדה… אבל וואוו, זה שלמותתת! שמחה לראות שאני לא היחידה שאוהבת אותן:) והמתכון הזה מושלםםם!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות