עוגיות פרח ריבה

מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
  3. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
  4. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
  5. שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      בתחתית העמוד יש שורה להרשמה לעדכונים, הכניסי שם את כתובת האימייל שלך 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      כן, להחליף חמאה במחמאה וחלב במים או מיץ תפוזים

    Avatar
    שרון

    שלום, אין לי מעבד מזון אפשר במיקסר ואם כן עם וו גיטרה? ואת החמאה צריך להמיס אם זה במיקסר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר במיקסר עם וו גיטרה. לא צריך להמיס את החמאה, לעבוד בדיוק לפי ההוראות במתכון

    Avatar
    סיון

    אם ין מיקסר ואו מעבד מזון ניתן להכנה בלישה? יש צורך להמיס את החמאה?

      Avatar
      Foody Foody

      הבצק הזה לא מתאים להכנה בידיים כיוון שבצק פריך – אם מתעסקים איתו ומחממים אותו יותר מדי – הוא הופך להיות קשה.
      אפשר להכין במיקסר ידני או במעבד מזון

    Avatar
    אלינור עמר

    היי רציתי לדעת במרכיבים של הבצק זה אבקה לבנה של סוכר או סוכר וניל? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      אבקת סוכר. לא סוכר וניל

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody