עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    אורלי

    עכשיו בתנור…יבורכו ידייך

    Avatar
    שרונה יפה

    איך שומרים אותן במקרר בחוץ האם ניתן להקפיא?

      Foody team
      Foody team

      בכלי אטום במקום קריר, יבש ומוצל. לא להקפיא.

    Avatar
    אסנת

    אפשר להשתמש במלמאה במקום חמאה כדי שיהיה פרווה?

      Foody team
      Foody team

      כן, זה אפשרי בהחלט (:

    Avatar
    קרן

    העוגיות מעולות כפי שהן, אך תהיתי במה ניתן להמיר (או אולי לוותר) את הפקאן, עבור מי שאלרגי לאגוזים…?

      Foody team
      Foody team

      אם אין רגישות לשקדים, אפשר להמיר את האגוזים בשקדים. האגוזים הכרחיים להצלחת הבצק (הם חלק ממנו) כך שקשה לוותר עליהם במתכון זה.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody