עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    גלית

    אפשר עם קמח מלא במקום קמח לבן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אך מומלץ להחליף עד שליש מכמות הקמח הלבן בקמח מלא כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מדי.

    Avatar
    Meital Hatuka

    הי, אני בתזונה נטולת סוכר (משתמשת בתחליף טוב) וקמח (למעט קמח שקדים) וכן, אסור לי מייפל, האם יש אפשרות לגייר את המתכון עם האילוצים האלו?

      Avatar
      Foody Foody

      אם נוריד את המייפל אלה לא יהיו עוגיות מייפל 🙂

    Avatar
    אילי רבי

    אפשר במקום חמאה להשתמש בשמן????

      Avatar
      Foody Foody

      במקרה הזה אי אפשר להחליף חמאה בשמן

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody