
עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
- קרין
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגיות
-
2כוסות או 200 גרם אגוזי פקאן
-
200 גרם חמאה
-
1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 כפות סירופ מייפל
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
הגשה

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (32)
היי, אפשר להשתמש בפקאנים טחונים אם אין לי מעבד מזון?? ואז לערבב הכל במיקסר עם וו גיטרה? או אפילו בקערה עם כף?
כן, אין בעיה