עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

  • 2
    כוסות או 200 גרם אגוזי פקאן
  • 200 גרם חמאה
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 2
    כוסות או 280 גרם קמח לבן

הגשה

  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody