עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (109)

Avatar

    Avatar
    הלל גפן-אליהו

    שלום קרין, כשאני מכינה את העוגיות הן יוצאות ללא הקרום (כמו בתמונה)? מה הסיבה לכך?

      Avatar
      קרין גורן

      היי, כנראה שהבלילה איבדה מנפח החלבון שיש בה. צריך לדאוג שלא תהיה נוזלית מדי. קצת קשה לדעת מרחוק. פעם הבאה תעלי תמונה של התוצר ואנסה להבין מה השתבש בדרך!

    Avatar
    הלל גפן-אליהו

    היי קרין, מה שלומך? בזמן האחרון בכל פעם שאני מכינה את העוגיות הן משתטחות לי ולא יוצאות תפוחות ויפות.. איך אפשר למנוע את זה? תודה!

      Avatar
      קרין גורן

      היי הלל, המתכון הזה לא מייצר עוגיות תפוחות והמבנה שלהן די שטוח.

    Avatar
    מוטי

    את הביצים, מקציפים רק את החלבון? ואת החלמונים מוסיפים לתערובת אחר כך?

      Avatar
      קרין גורן

      היי מוטי, בדיוק!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות