עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 3 ביצים L
  • 2/3
    כוס או 130 גרם סוכר לבן
  • 1/3
    כוס או 45 גרם קמח לבן
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח דק

קישוט

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    לאה כהן

    נראה מושלם!!!!!!! אפשר במקום חמאה לשים שמן??

      מערכת Foody

      אפשר להחליף ב-80 גרם שמן קוקוס. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody