עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    בתאל אליאב

    היי אשמח לדעת איפה אפשר לישמור את העוגיות במקרר או בחוץ?

      Avatar
      Foody Foody

      בקופסה בחוץ

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר מחמאה באותה כמות
      או 80 גרם שמן קוקוס (שמן קוקוס ישפיע על הטעם של העוגיות)

    Avatar
    ירדן

    חייב שוקולד מריר או שאפשר להחליפו בחלב?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף בחלב, קחי בחשבון שהעוגיות יצאו מתוקות יותר

    Avatar
    עדי צוקרברג

    vhh’האם יש סרטון הכנה של העוגיות ?

      Avatar
      Foody Foody

      אין סרטון למתכון הזה

    Avatar
    עדי צוקרברג

    היי, האם צריך להקפיא את התערובת לפני שמכינה את העוגיות ?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך להקפיא 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody