עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (64)

    Avatar
    אנה

    היי אפשר להשתמש בשוקולד השחר במקום שוקולד מריר?

      Foody team
      Foody team

      לא מומלץ משום שאז העוגיות תצאנה מתוקות מדי.

    Avatar
    שירה

    היי,לכמה ימים העוגיות טובות? והאם מתאימות לנשים בהריון מאחר ומרכז העוגיות רך יחסית ויש שם ביצה

      Foody team
      Foody team

      העוגיות תישמרנה 3-5 ימים בכלי אטום במקום קריר ויבש. לגבי נשים בהריון מומלץ להיוועץ ברופא.

    Avatar
    סתיו

    היי, במידה ויש לי רק ביצים במידה M, כמה נדרש לשים? בנוסף, כאשר הוספתי את השוקולד הלבן הוא נהפך לחום, מתי כדאי להוסיף אותו?

      Foody team
      Foody team

      כדאי להוסיף עוד ביצה אחת. השוקולד הלבן בתוך הבלילה “הצבע” בחום אבל חלק מהשוקולד הלבן מוסיפים על העוגיות וכך הוא נשאר לבן. בהצלחה.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody