
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
- קרין
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגיות
-
300 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
3 ביצים L
-
2/3כוס או 130 גרם סוכר לבן
-
1/3כוס או 45 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
קישוט
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (109)
שלום קרין, כשאני מכינה את העוגיות הן יוצאות ללא הקרום (כמו בתמונה)? מה הסיבה לכך?
היי, כנראה שהבלילה איבדה מנפח החלבון שיש בה. צריך לדאוג שלא תהיה נוזלית מדי. קצת קשה לדעת מרחוק. פעם הבאה תעלי תמונה של התוצר ואנסה להבין מה השתבש בדרך!
היי קרין, מה שלומך? בזמן האחרון בכל פעם שאני מכינה את העוגיות הן משתטחות לי ולא יוצאות תפוחות ויפות.. איך אפשר למנוע את זה? תודה!
היי הלל, המתכון הזה לא מייצר עוגיות תפוחות והמבנה שלהן די שטוח.
את הביצים, מקציפים רק את החלבון? ואת החלמונים מוסיפים לתערובת אחר כך?
היי מוטי, בדיוק!