עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

Avatar

    Avatar

    נראה מושלם!!!!!!! אפשר במקום חמאה לשים שמן??

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף ב-80 גרם שמן קוקוס. בהצלחה!

    Avatar

    היי. רציתי לשאול שאלה על המתכון של עוגיות הקפה שמופיעות בספר סודות מתוקים של קרין אבל לא מצאתי אותם באתר. אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בבצק גם כעוגת שכבות או כבסיס לעוגות מוס או גלידה. אם כן, אשמח לדעת לאיזה גודל של תבנית יתאים המתכון ומה יהיה זמן האפיה? אני ממש אשמח לתשובה כי המתכון הזה פשוט מושלםםםם!!!! תודה לקרין ולצוות היקר

      Avatar
      Foody Foody

      היי מרים, קצת קשה לנו להגיד כי אף פעם לא ניסינו להשתמש בבצק העוגיות לעוגה! נשמח אם תנסי ותספרי לנו… מניחים שיש להתאים את גודל התבנית לכמות הבצק שיוצאת לך לאחר רידודו. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody