עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  5. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
  7. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.0.3

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (42)

    Avatar
    הודיה

    תודה רבה על המתכון המהמם! קל פשוט וכיף להכנה והטעם….בלתי נישכח

    Avatar
    פליאה בולקא

    איזה באסה אין לנו מספיק שוקולד

    Avatar
    קרין גורן

    אפשר בלי חמאה רק שימי לב שאת צריכה לשים 3 כוסות שמן, בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody