![סלסילות קדאיף. צילום: דניאל לילה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2019/05/13094829/Copy-of-%D7%A1%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%93%D7%90%D7%99%D7%A3-2.jpg)
-
מרכיבים3
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 3 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
200 גרם שערות קדאיף
-
100 גרם חמאה
-
1/3 כוס אבקת סוכר
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הקדאיף בקערה ומוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר. מערבבים בידיים היטב, עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
- מניחים חופן אטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח. הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית. זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם. חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
- אופים כ-5 דקות עד להזהבה (עושים בייביסיטר לתנור כי זה נשרף בצ’יק). מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה וההגשה.
- ממלאים בקצפת ותותים או גלידה ורוטב שוקולד חם ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הקדאיף בקערה ומוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר. מערבבים בידיים היטב, עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
- מניחים חופן אטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח. הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית. זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם. חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
- אופים כ-5 דקות עד להזהבה (עושים בייביסיטר לתנור כי זה נשרף בצ’יק). מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה וההגשה.
- ממלאים בקצפת ותותים או גלידה ורוטב שוקולד חם ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (10)
צריך אטריות קדאיף קפואות או יבשות?
יבשות