סלסילות קדאיף

סלסילות קדאיף זה קינוח טעים ומיוחד במינו, שמכינים בקלי קלות ובדקות ספורות, ומשתמשים לאינספור אופציות הגשה, לפי הטעם האישי של כל סועד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

  • 200 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה
  • 1/3 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. שמים את הקדאיף בקערה ומוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר. מערבבים בידיים היטב, עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
  3. מניחים חופן אטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח. הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית. זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם. חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
  4. אופים כ-5 דקות עד להזהבה (עושים בייביסיטר לתנור כי זה נשרף בצ’יק). מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה וההגשה.
  5. ממלאים בקצפת ותותים או גלידה ורוטב שוקולד חם ומגישים מיד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody