סחלב שוקולד ללא תוספת סוכר

סחלב שוקולד ללא תוספת סוכר זה משקה חורף מפנק ללא רגשות אשם. מערבבים את הסחלב בין לגימה ללגימה, והשוקולד נמס לתוכו וממתיק כל שלוק
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

4 מרכיבים + 5 דקות הכנה, וגם אתם יכולים להתפנק עם ספל סחלב מחמם גוף ונפש. אל תוותרו על הפתעת השוקולד בתחתית הספל: מערבבים את הסחלב בין לגימה ללגימה, והשוקולד נמס לתוכו.

כמעט בכל המתכונים ללא סוכר שלי אני משתמשת באבקת סוכרלוז לאפייה (זו שבצנצנת). אבל את המתכון הזה אני מכינה עם שקיות אבקת סוכרלוז - אלו שבהן אני גם ממתיקה את הקפה שלי. למרות שהממתיק הבסיסי זהה, האבקה בשקיות שונה מזו שבצנצנת (היא יותר מרוכזת בטעמה, ומתנהגת קצת אחרת באפייה). אם אתם רוצים להכין את הסחלב דווקא עם אבקת סוכרלוז מצנצנת - החליפו כל שקית בכפית וחצי (כלומר- השתמשו בסך הכול ב-12 כפיות של תחליף סוכר).

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר מערבבים קורנפלור וממתיק. מוסיפים רק כוס אחת מהחלב וטורפים עד שאין גושים. טורפים פנימה את יתרת החלב.
  2. מחממים על אש בינונית תוך כדי טריפה, עד לרתיחה (זהירות שלא יגלוש!) ומסירים מהאש.
  3. מניחים 2 קוביות שוקולד ללא סוכר בתחתית כל ספל. מוזגים מעל את הסחלב החם ומגישים מיד (עם מעט שוקולד מגורר מעל, אם רוצים).

הערות

  • משתמשים בשוקולד ללא תוספת סוכר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody