סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סופלה שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (32)

    Avatar
    סלי אביטל

    אפשר אבקת סודה לשתיה במקום אבקת אפיה ??

    Avatar
    יעל

    במידה ואני רוצה להכין בתבנית אחת.. איזה גודל היא צריכה להיות? להיות

    Avatar
    קובי ויטמן בן 10

    עשיתי את מאפינס קרמבו ויצא לי חלום וזה היה לכבוד שבת וכל המשפחה מאד נהנו תודה רבה על המתכון

    Avatar
    עדי לוי

    אפשר לשים שוקולד קוביות במקום מטבעות אם כן כמה

      Foody team
      Foody team

      אפשר ופשוט לקצוץ אותן

    Avatar
    עוז בן יעקב

    לצערי, בתנור שלי אין תוכנית טורבו. מה החלופה?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody