
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים7
מצרכים
סופלה שוקולד
-
2 ביצים Lמופרדות
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
- מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
- במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
- מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
- אופים כ 10-12 דקות.

תגובות (56)
הם יוצאים יפה מהתנור אבל אז צונחים נופלים פנימה מה יכולה להיות הסיבה?
היי, זה גורלו של הסופלה (: הוא מלא באויר ומתנפח באפייה, אך צונח אחרי זמן מה. ככל שההקצפה של הביצים תהיה יציבה יותר כך הסופלה יחזיק יותר זמן מעמד. בהצלחה (: