סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סופלה שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (50)

    Avatar
    אור מילס

    בתכנית כתוב קמח וכאן כתוב קורונפלור, במה צריך להשתמש ?

    Avatar
    חני

    לא רוצה שיהיה חלבי מה אפשר לשים במקום חמאה

      Foody team
      Foody team

      היי חני, אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה 🙂

    Avatar
    רינת

    היי, האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח, התוצאה תהיה מעט דחוסה יותר.

    Avatar
    אור

    אפשר להכין את הבלילה מבעוד מועד ומאוחר יותר להכניס לתנור?

      Foody team
      Foody team

      היי, רצוי שלא משום שאז האווריריות של הסופלה תפגע. אם מדובר בשעה שעתיים – לא נורא ((:

    Avatar
    לא הולך...

    גולש לי כל פעם בתנור אפילו כשאני ממלא אפילו פחות מחצי כוס סופלה. מה פספסתי?

      Foody team
      Foody team

      צרות של עשירים ((: לרוב האנשים זה בכלל לא תופח… לא נותר לי אלא להמליץ לך למלא פחות את התבניות ואולי אפילו להמתין חצי שעה לפני שמכניסים לתנור לאפייה. בהצלחה.

    Avatar
    רינה

    במידה ואני רוצה לאפות בתבנית איזה גודל תבנית אצטרך? אודה לתשובתכם

      Foody team
      Foody team

      כדאי להמיר לתבנית קוטר 20 (אבל מומלץ להכין בכלים אישיים). בהצלחה!

    Avatar
    נויה

    היי, יעבוד אם במקום הסוכר אשים תחליף “כמו סוכר”? או שהסוכר חשוב למרקם?

      Foody team
      Foody team

      אם תחליף הסוכר מתאים לאפייה ולא מתפרק האפייה אז זה אפשרי. בהצלחה.

      Foody team
      Foody team

      מוסיפים עוד ביצה אחת (: בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody