סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סופלה שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (37)

    Avatar
    חני

    לא רוצה שיהיה חלבי מה אפשר לשים במקום חמאה

      Foody team
      Foody team

      היי חני, אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody