סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סופלה שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (60)

Avatar

    Avatar
    שני צ

    הם יוצאים יפה מהתנור אבל אז צונחים נופלים פנימה מה יכולה להיות הסיבה?

      Foody team
      Foody team

      היי, זה גורלו של הסופלה (: הוא מלא באויר ומתנפח באפייה, אך צונח אחרי זמן מה. ככל שההקצפה של הביצים תהיה יציבה יותר כך הסופלה יחזיק יותר זמן מעמד. בהצלחה (:

    Avatar
    יהל א

    אם רוצים להכין לערב שישי, כמה זמן לאפות לפני וכמה בזמן החימום?

      Foody team
      Foody team

      סופלה היא עוגה שיש להכין “על המקום”. הסופלה מבוסס על בועות האויר שבקצף הביצים ולכן תופח מאד באפייה וכמה דקות אחר כך צונח. לכן יש להגיש מיד בסיום האפייה ולא מומלץ להכין מראש ולחמם. בהצלחה!

    Avatar
    מושקא קרסו

    היי אפשר להכין עם שוקולד חלבי במקום המריר ?

      Foody team
      Foody team

      כן, אין בעיה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody