המזווה המתוק רקע

עוגת סופלה שוקולד עם מוס קינדר לבן

עוגת סופלה שוקולד עשירה ונימוחה עם הפתעה מתוקה של מוס קינדר לבן באמצע. השוקולדיות של הסופלה יחד עם האווריריות של המוס יוצרים מנה מושלמת!
עוגת סופלה שוקולד עשירה ונימוחה עם הפתעה מתוקה של מוס קינדר לבן באמצע. השוקולדיות של הסופלה יחד עם האווריריות של המוס יוצרים מנה מושלמת!
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


מוס קינדר


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת השוקולד: מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד, חמאה ושמנת.
  3. מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות, עד שהתערובת בהירה, אוורירית ומאוד סמיכה.
  4. מקפלים את תערובת השוקולד החמימה לביצים המוקצפות, עד לקבלת בלילה דלילה ואחידה.
  5. מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה נסדקת בהיקף והיא יציבה בלחיצה קלה (היא תהיה רכה מאוד אבל ספוגית ולא נוזלית).
  6. מצננים ולא נבהלים כשהעוגה שוקעת במרכז.
  7. מקציפים שמנת ופודינג לקצפת רכה. מוסיפים ממרח קינדר לבן ומקציפים לאיחוד בלבד.
  8. משטחים בשקע העוגה. שומרים את העוגה עטופה במקרר ולפני ההגשה מסדרים קישוטים מעל.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

    עוגת סופלה קינדר
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

מתכונים נוספים שכדאי להכיר

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody