מקלות בצל פריכים של קרין גורן

מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1
    גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
  • 2
    שקיות או 1 כוס שבבי בצל מטוגן
  • 2 כפיות מלח דק
  • 3
    כוסות או 420 גרם קמח תופח
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
  5. חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody