מקלות בצל פריכים של קרין גורן

מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
  5. חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות