מלאווח שמש ממולא גבינה של קרין גורן

מאפה מלוח מבצק מלאווח עם גבינות וזיתים, פריך וזהוב, שרק נראה מסובך, אבל באמת הכי קל להכנה
מאפה מלוח מבצק מלאווח עם גבינות וזיתים, פריך וזהוב, שרק נראה מסובך, אבל באמת הכי קל להכנה
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
  2. מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
  3. מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
  4. הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
  5. מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות