-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
דרך צבעונית להתרענן: לימונדה עם קרח אדום (שבקיץ הופכת תוך דקות למשקה כתום-אדמדם…). אפשר כמובן להשתמש בלימונדה מתרכיז, אבל טעים במיוחד להכין משקה מלימונים אמיתיים, סחוטים. מבוגרים (וילדים עם טעם מתוחכם) מוזמנים להחליף את מיץ הפטל במיץ חמוציות או רימונים איכותי- ולשדרג את התוצאה עוד יותר.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרח אדום
-
1 כוס מיץ רימונים
אופן הכנה
- מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
- מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
- מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.
אופן הכנה
- מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
- מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
- מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.
הערות
- אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.
הערות
- אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)