לימונדה עם קרח-פטל

לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

דרך צבעונית להתרענן: לימונדה עם קרח אדום (שבקיץ הופכת תוך דקות למשקה כתום-אדמדם…).  אפשר כמובן להשתמש בלימונדה מתרכיז, אבל טעים במיוחד להכין משקה מלימונים אמיתיים, סחוטים. מבוגרים (וילדים עם טעם מתוחכם) מוזמנים להחליף את מיץ הפטל במיץ חמוציות או רימונים איכותי- ולשדרג את התוצאה עוד יותר.

מתכונים ליום העצמאות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרח אדום


אופן הכנה

  1. מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
  2. מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
  3. שומרים במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.

הערות

  • אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות