לימונדה עם קרח-פטל

לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

דרך צבעונית להתרענן: לימונדה עם קרח אדום (שבקיץ הופכת תוך דקות למשקה כתום-אדמדם…). אפשר כמובן להשתמש בלימונדה מתרכיז, אבל טעים במיוחד להכין משקה מלימונים אמיתיים, סחוטים. מבוגרים (וילדים עם טעם מתוחכם) מוזמנים להחליף את מיץ הפטל במיץ חמוציות או רימונים איכותי- ולשדרג את התוצאה עוד יותר.

מצרכים

לימונדה

קרח אדום

אופן הכנה

  1. מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
  2. מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
  3. שומרים במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.

הערות

  • אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody