סוכריות קוקוס

סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס וזפירו לבן
סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס וזפירו לבן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
  2. מוסיפים זפירו לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
  4. נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
  5. ממיסים זפירו מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
  6. ממיסים בנפרדזפירו לבן.
  7. מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית זפירו לבן לקישוט.
  8. שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.

הערות

  • אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות