טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ, שמכינים בבית בלי מכונת גלידה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

טילונים

אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody