טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ, שמכינים בבית בלי מכונת גלידה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

טילונים

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1
    קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
  • 200 גרם שוקולד במילוי קרמל
  • 15 גביע ופל לגלידה בינוניים
  • 200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody