וופל בלגי / פנקייק

מחפשים מתכון לוופל בלגי? בואו ללמוד איך מכינים מאותה הבלילה את ארוחת הבוקר האולטימטיבית וופל בלגי או פנקייק, שמגישים עם חמאה ומייפל. שני קינוחים במתכון אחד
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים להכנת וופל בלגי או פנקייק

בלילת וופל בלגי או פנקייק

  • 2 ביצים L
  • 1 כוס חלב 3%
  • 50 גרם חמאה
  • 1/4
    כוס או 50 גרם סוכר לבן
  • 1 1/2
    כוסות או 210 גרם קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח דק
  • תרסיס שמן בטעם חמאה

הגשה

  • חמאה
  • סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  2. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
  3. משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים וופל בלגי נוסף על האש.
  4. להכנת פנקייקים - מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
  5. מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.

הערות

  • אפשר להכין 4 יחידות של וופל בלגי ענק או 20 פנקייקים קטנים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    מיקי

    קניתי את הטוסטר לוופל בלגי ואחרי מצאתי מתכון שלך נכנסתי למטהח להכין. תודה על מתכון מנצח קרין , יצא מצויין ..

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody