וופל בלגי / פנקייק

מחפשים מתכון לוופל בלגי? בואו ללמוד איך מכינים מאותה הבלילה את ארוחת הבוקר האולטימטיבית וופל בלגי או פנקייק, שמגישים עם חמאה ומייפל. שני קינוחים במתכון אחד
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים להכנת וופל בלגי או פנקייק

בלילת וופל בלגי או פנקייק

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  2. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
  3. משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים וופל בלגי נוסף על האש.
  4. להכנת פנקייקים - מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
  5. מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.

הערות

  • אפשר להכין 4 יחידות של וופל בלגי ענק או 20 פנקייקים קטנים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (32)

    Avatar
    הטורף האכזר

    יצא פיצוץץץץץץ טעים רצחחחח

      Avatar
      עדן

      איך ממירים 50גרם חמאה לשמן?

      Foody team
      Foody team

      מומלץ לא להמיר בשמן רגיל, או להשתמש במחמאה או בשמן קוקוס

    Avatar
    מיכל הוניגמן

    יצא מעולה גם עם קמח חיטה מלא, ומים במקום חלב כי נגמר לי 😅

    Avatar
    הדר ב

    מתכון מעולה. ללא טעם לוואי של קמח שתמיד יוצא לי במתכונים אחרים!

      Avatar
      חגית

      המתכון הכי מוצלח והכי טעים שהכנתי עד היום. כולם אהבו.

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף 🙂

    Avatar
    אחי

    מה יקרה אם ישים חבילת אבקת אפיה ולא שתי כפיות? לא יצא יותר תפוח וטוב? והאם יש לזה טעם של ביצים? כל המתכונים שהכנתי היה טעם של ביצים

      Foody team
      Foody team

      מומלץ להיצמד לכמויות המדויקות שכתובות במתכון 🙂

    Avatar
    אור אלחנן

    אפשר במקום חמאה שמן ואם כן כמה?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody