![עוגיות היער השחור](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/05113242/IMG_5598.jpg)
עוגיות בסגנון עוגת היער השחור
קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
- קרין גורן
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
עוגיות
-
2 ביצים M
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית אבקת אפייה
קרם
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/2כוס או 60 גרם אבקת סוכר
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית מחית וניל
קונפיטורה
-
1 כוס קונפיטורת דובדבןאו קונפיטורה תות עם מעט צבע מאכל בורדו
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית למרקם סמיך כמו מוס.
- במקביל ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן. מוסיפים לקצף הביצים ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקציפים לאיחוד.
- עם כף גלידה קפיצית מניחים ‘שלוליות’ במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים 10 דקות בלבד, לעוגיות סדוקות שיציבות רק בשוליים.
- אפשר לעגל את העוגיות בסיבוב רינג סביבן עד שהן סימטריות.
- מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב.
- מרכיבים את העוגיות: מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות כשהן הפוכות (הצד השטוח למעלה).
- מוסיפים כף קונפיטורה מעל, סוגרים ל’סנדוויץ” עם שאר העוגיות. שומרים במקרר.
עוגיות בסגנון עוגת היער השחור. צילום: יעל קצב
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית למרקם סמיך כמו מוס.
- במקביל ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן. מוסיפים לקצף הביצים ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקציפים לאיחוד.
- עם כף גלידה קפיצית מניחים ‘שלוליות’ במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים 10 דקות בלבד, לעוגיות סדוקות שיציבות רק בשוליים.
- אפשר לעגל את העוגיות בסיבוב רינג סביבן עד שהן סימטריות.
- מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב.
- מרכיבים את העוגיות: מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות כשהן הפוכות (הצד השטוח למעלה).
- מוסיפים כף קונפיטורה מעל, סוגרים ל’סנדוויץ” עם שאר העוגיות. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)