עוגיות בסגנון עוגת היער השחור

קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם

קונפיטורה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית למרקם סמיך כמו מוס.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן. מוסיפים לקצף הביצים ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקציפים לאיחוד.
  4. עם כף גלידה קפיצית מניחים ‘שלוליות’ במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים 10 דקות בלבד, לעוגיות סדוקות שיציבות רק בשוליים.
  5. אפשר לעגל את העוגיות בסיבוב רינג סביבן עד שהן סימטריות.
  6. מצננים לגמרי.
  7. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב.
  8. מרכיבים את העוגיות: מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות כשהן הפוכות (הצד השטוח למעלה).
  9. מוסיפים כף קונפיטורה מעל, סוגרים ל’סנדוויץ” עם שאר העוגיות. שומרים במקרר.

    עוגיות היער השחור
    עוגיות בסגנון עוגת היער השחור. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות