גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן

קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
  2. מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
  3. במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
  4. שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
  5. ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
  6. מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
  • לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

Avatar

    Avatar

    לפי דעתי שכחתם להוסיף שיש גם שמנת מתוקה במתכון…

      Avatar

      הם אכן שכחו

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון תוקן, תודה על ההערה

    Avatar

    איפה אפשר לקנות את התבניות סיליקון האלו? חיפשתי בחנויות מתמחות ולא מצאתי

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי לנסות להזמין באינטרנט, מאלי אקפסרס ואתרים דומים כי מדובר בתבניות די מיוחדות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody