גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן

קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    4

מצרכים

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 400
    גרם או 1 קופסה חלב מרוכז
  • 200
    גרם או 1 מיכל גבינת שמנת 30%
  • 1
    חבילה או 250 גרם עוגיות לוטוס

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
  2. מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
  3. במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
  4. שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
  5. ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
  6. מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
  • לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    צאלה משעלי

    לפי דעתי שכחתם להוסיף שיש גם שמנת מתוקה במתכון…

    מוריה ברנר

    איפה אפשר לקנות את התבניות סיליקון האלו? חיפשתי בחנויות מתמחות ולא מצאתי

      מערכת Foody

      כדאי לנסות להזמין באינטרנט, מאלי אקפסרס ואתרים דומים כי מדובר בתבניות די מיוחדות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody