בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים

מתכון והסברים מפורטים איך מכינים בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים. אם אתם בעניין של פיצות ופוקצ'ות, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
מתכון והסברים מפורטים איך מכינים בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים. אם אתם בעניין של פיצות ופוקצ'ות, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק.
  4. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות. ממשיכים לפי הוראות המתכונים הבאים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody