
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים3
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
- מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
- לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
- מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
- משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
- שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.
תגובות (4)
קניתי בצק סוכר ארוז לאחר שלושה חודשים התייבש ולא ניתן לעבד אותו,האם יש דרך לרכך אותו או לזרוק לפח
טם הבצק איננו פג תוקף, יש ללוש אותו בסבלנות עד שיתרכך (כמו פלסטלינה). בהצלחה!
אפשר את המרשמלו להמיס בבן ארי?
היי, אפשר בהחלט גם בבן מארי. בהצלחה!