בצק סוכר ביתי

תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
  • קרין
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
  2. מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
  3. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
  4. לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
  5. מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
  6. משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
  7. שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody