בסבוסה סולת

עוגת סולת אוורירית שנמסה בפה היא הוכחה שעוגת פרווה בפחות מ-10 מרכיבים יכולה להיות טעימה. רוצו לאפות בסבוסה סולת חלומית
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגה

סירופ

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
  3. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
  5. מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
  6. מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.

הערות

  • מיץ הלימון בסירופ אופציונלי

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody