בסבוסה סולת

עוגת סולת אוורירית שנמסה בפה היא הוכחה שעוגת פרווה בפחות מ-10 מרכיבים יכולה להיות טעימה. רוצו לאפות בסבוסה סולת חלומית
עוגת סולת אוורירית שנמסה בפה היא הוכחה שעוגת פרווה בפחות מ-10 מרכיבים יכולה להיות טעימה. רוצו לאפות בסבוסה סולת חלומית
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

סירופ


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
  3. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
  5. מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
  6. מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.

הערות

  • מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף בכוס קמח רגיל + כפית אבקת אפייה

    Avatar
    רותי דנה

    באיזה תכנית התנור צריך להיות להצלחת העוגה?

      Foody team
      Foody team

      תוכנית אפייה רגילה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות