
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
- מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
הערות
- מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
תגובות (2)
באיזה תכנית התנור צריך להיות להצלחת העוגה?
תוכנית אפייה רגילה