ארטיק “וניל” בציפוי שוקולד

ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

הארטיקים המקסימים האלה לא מכילים תמצית וניל- את הטעם הונילי הנפלא נותן להם החלב המרוכז. הכי יפה להכין אותם בתבניות סיליקון מיוחדות לארטיקים (שמגיעות מראש עם מקלות), אבל אפשר גם להשתמש בכוסות חד פעמיות קטנות ובמקלות שקונים בחנויות יצירה.

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיקים

תוספות (אם רוצים)

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הארטיקים ומקפיאים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
  2. מקפלים פנימה חלב מרוכז.
  3. אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
  4. משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
  5. מצפים בשוקולד: למחרת ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
  6. טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
  7. שומרים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    הופבאור נחמה

    המשך למייל הקודם-האם ניתן להשאיר את התערובת שנשארה בקערה במקרר,עד שהארטיקים מוכנים וקפאו מספיק או להשאיר במקפיא?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות