ארטיק “וניל” בציפוי שוקולד

ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

הארטיקים המקסימים האלה לא מכילים תמצית וניל- את הטעם הונילי הנפלא נותן להם החלב המרוכז. הכי יפה להכין אותם בתבניות סיליקון מיוחדות לארטיקים (שמגיעות מראש עם מקלות), אבל אפשר גם להשתמש בכוסות חד פעמיות קטנות ובמקלות שקונים בחנויות יצירה.

גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות (אם רוצים)

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הארטיקים ומקפיאים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
  2. מקפלים פנימה חלב מרוכז.
  3. אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
  4. משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
  5. מצפים בשוקולד: למחרת ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
  6. טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
  7. שומרים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    מימי אסתרין

    היי אשמח לדעת אם החלב המרוכז חייב ליהיות בשימורים

      Avatar
      קרין גורן

      הי מימי. אפשר גם חלב מרוכז ביתי או כזה שקונים בצנצנת

      Avatar
      קרין גורן

      הי מימי. אפשר גם חלב מרוכז בצנצת או בקרטון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות