לדף הבית
 
המרענן הרשמי של השף הצמוד ליד הבירה. מקלות בצל במרקם מתמוסס בפה כמו עוגיית חמאה, אבל בטעם מלוח, עם המון בצל מטוגן בפנים. ואל תדאגו, אנחנו לא הולכים לבכות כאן היום. אין עבודה עם בצל חי בכלל...
כמות: תבנית תנור
חומרים
200 גרם חמאה רכה
1 גביע גבינת שמנת (200 גרם)
2 שקיות בצל מטוגן יבש (קנוי) (1/2 כוס בערך)
2 כפיות מלח 
3 כוסות קמח (420 גרם)   
אופן ההכנה
1. במעבד מזון מעבדים קצרות את כל הרכיבים, רק עד שמתחיל להווצר כדור בצק.
2. מרדדים בין שני ניירות אפייה משומנים לעובי 1/2 ס"מ.
3. מעבירים יחד עם נייר האפייה התחתון לתבנית תנור ומיישרים את השוליים. 
4. חותכים את הבצק למלבנים ארוכים (אין צורך לרווח אותם).אם רוצים, אפשר לפזר גם שומשום או תוספת מלוחה אחרת. 
5. אופים ב-170 מעלות 25-20 דקות, להזהבה.