עוגת גבינה ופירורי עוגיות

קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מלית גבינה

קישוט


אופן הכנה

מותאם לתבנית מלבנית גדולה 25*35

  1. מכינים את שכבות העוגיות: טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
  2. מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
  3. מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
  4. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (61)

Avatar

    Avatar
    טל

    תודה על המתכון ; האם אפשר ללא פודינג וניל – ללא הוספת אבקת פודינג בכלל?

      Avatar
      קרין גורן

      הי טל. רצוי לא לוותר על הפודינג

הצג עוד

קטגוריות