-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
קישוט
-
250 גרם עוגיות לוטוס
אופן הכנה
מותאם לתבנית מלבנית גדולה 25*35
- מכינים את שכבות העוגיות: טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
אופן הכנה
מותאם לתבנית מלבנית גדולה 25*35
- מכינים את שכבות העוגיות: טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (61)
תודה על המתכון ; האם אפשר ללא פודינג וניל – ללא הוספת אבקת פודינג בכלל?
הי טל. רצוי לא לוותר על הפודינג