-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
500 גרם קמח לבן
-
2 ביצים M
-
200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
אפשר להקפיא?
אפשר
היכן ניתן לקנות את הקורצנים והסיליקון?
היי, בחנויות המתמחות בציוד לאפייה, יש גם בחלק מרשתות השיווק ואפשר להזמין בחנויות מקוונות. בהצלחה!