שוקופאי

שוקופאי זה גרסא ביתית לקינוח המטוגן המפורסם שהיה נמכר ברשת בורגראנץ'. משתמשים בבלינצ'ס מוכנים ומלית על בסיס מעדן שוקולד ומקבלים קינוח זריז וטעים ברמות
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 6 עלי בלינצ’ס מוכנים בינוניים
  • 2 גביעי מעדני שוקולד חלב
  • 1
    שקית או 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה L
  • 1 כף מים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבלינצ’ס לפי הוראות היצרן.
  2. מניחים במרכז כל בלינצ’ס כף מעדן שוקולד, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסגירה (כמו אגרול). מברישים במעט ביצה (מהציפוי) את הקצה לאיטום.
  3. מקפיאים שעה להתקשות (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור במקפיא).
  4. מגלגלים באבקת סוכר לציפוי, אז בביצה ואחר כך בפירורי לחם (כמו שמצפים שניצל).
  5. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום).
  6. מטגנים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומניחים לשתי דקות קירור.
  7. מגישים חם (זהירות - המילוי רותח!).

 

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody