
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
6 עלי בלינצ'ס בינוניים
-
2 גביעי מעדני שוקולד חלב
-
1שקית או 100 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
-
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- מפשירים את הבלינצ’ס לפי הוראות היצרן.
- מניחים במרכז כל בלינצ’ס כף מעדן שוקולד, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסגירה (כמו אגרול). מברישים במעט ביצה (מהציפוי) את הקצה לאיטום.
- מקפיאים שעה להתקשות (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור במקפיא).
- מגלגלים באבקת סוכר לציפוי, אז בביצה ואחר כך בפירורי לחם (כמו שמצפים שניצל).
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום).
- מטגנים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומניחים לשתי דקות קירור.
- מגישים חם (זהירות - המילוי רותח!).
תגובות (0)