קרמשניט אקספרס

קרמשניט אקספרס זה קינוח נוסטלגי שכולם אוהבים, אבל בגרסה מהירה, עשוי מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית זריזה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

הקינוח הכי שווה, בגרסת אקספרס מהירה. מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית מהירה להכנה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול…

מצרכים

  • 6 עלי בצק עלים קפוא
  • אבקת סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 3/4 כוס חלב 3%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
  2. מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
  3. אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
  4. מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
  5. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
  6. מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody