-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
הקינוח הכי שווה, בגרסת אקספרס מהירה. מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית מהירה להכנה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול…
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 עלי בצק עלים קפוא
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
- אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
- מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
- אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
- מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (27)
קופסת שמנת מתוקה, הכוונה ל250 מ”ל או 500 מ”ל?
250, זה הגודל הסטנדרטי