המזווה המתוק
המזווה המתוק

קרמבו אוראו של נסיכות

קבלו חלום: קרמבו ביתי על בסיס עוגיות אוראו. עוגיות אוראו שעליהן שבלולי מרנג מצופים סוכריות צבעוניות של נסיכות, עם הפתעה במרכז. מי יעמוד בפיתוי?
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסדרים את העוגיות עם מרווחים על מגש.
  2. מניחים בעזרת כפית או שקית זילוף גבעת ממרח אוריאו קטנה במרכז כל עוגייה - שתהיה הפתעה בתוך המרנג.
  3. מחממים על אמבט מים את החלבונים והסוכר עד שהתערובת חמה מאוד וכל הסוכר התמוסס (בודקים בין האצבעות עד שאין גרגירים).
  4. מעבירים את התערובת לקערת מיקסר נקייה ומקציפים במשך 7 דקות במהירות מקסימלית לקבלת קצף קרמי ויציב.
  5. מזלפים שבלול קרם על כל עוגייה מסביב לממרח.
  6. מקפיאים שעתיים להתקשות.
  7. טובלים הפוך בזפירו מומס ומיד מקשטים בסוכריות מזרה צבעוניות.
    קרמבו אוראו
    מקשטים בסוכריות צבעוניות

    קרמבו אוראו
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

תוכן נוסף

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody